16 de nov. 2008

FS FLIX V-50 5 CD TORTOSA 4

Partit de la màxima disputat aquest dissabte al pavelló de Flix,entre dos aspirants a la part alta de la classificació.El partit a començat en clar domini local i ja al primer minut,J.Castellví avançava al flix en una rematada creuada de fora l'àrea,el segon gol,no va tardar,i G.Cervelló,marcava de lliure indirecte,el Tortosa va reaccionar, i retallava distancies abans del descans.La segona part,va començar molt diferent de la primera,i van ser els visitants que marcant dos gols consecutius posaven al Tortosa per davant del marcador.El Flix despertava i en un gran contraatac Rebollo igualava el match,tot i això el Tortosa disposava de ocasions que inquietaven al nostre equip,G.Cervelló marcava el 4-3,però poc desprès Najer feia l'empat i s'apunta ve un hat-trik,a falta de dos minuts,un contraatac molt ben portat pel Flix acabava en el definitiu i patit 5-4,encara ens quedava una opció de gol,però el doble penalti que llançà J.Castelví pegava al pal.la setmana vinent dificilisim parit a la pista de l'Hospitalet-Vandellòs,un altre candidat a l'ascens.

FS FLIX V-50:DEL RIO,VIÑADO,G.CERVELLÓ,IVAN,PALA,PENTI,JUAN DAVID,P.LILLO,J.CASTELLVÍ,D.REBOLLO,TONYO I J.MARTOS.

gols:J.CASTELLVÍ(2),G.CERVELLÓ(2),D.REBOLLO.