23 de nov. 2008

VANDELLÒS-HOSPITALET 2 FS FLIX V-50 1

El Flix,no va merèixer perdre el seu partit,davant el potent Vandellòs-Hospitalet,en el que va ser un partit molt tactic i de molt respecte per part dels dos equips.ElFlix dominava el partit i tenia el control de la bola,però en una contra van ser els locals qui s'avançaven al marcador als dos minuts de joc,el Flix va continuar dominant el partit però la mala sort i l'encert del porter van evitar que arribés el gol,així amb 1-0 es va arribar al descans.A la represa més del mateix,domini del Flix amb poc premi,i més del mateix,en una jugada sense aparent perill,ens marquen el segon gol en un tir sense angle en que la ventatja ere del nostre porter per aturar la pilota,lluny de decaure el Flix va continuar dominant lo partit i davant d'una gran defensa molt ordenada del Vandellòs-Hospitalet,Juan David feie passar la pilota en diagonal per que P.Lillo marques per baix en tir creuat davant la sortida del porter.El Flix va avançar línies a poc per al final,en una presiò per tota la pista per anar a buscar l'empat,però la mala sort,va estar del nostre costat questa setmana.La setmana vinent derbi comarcal FS FLIX V-50 i TIVISSA FS,s'enfrontaràn al pavelló de Flix,que tindrà l'al·licient de veure als germans PENTI enfrontanse cara a cara.