21 de des. 2008

FS FLIX V-50 5 BOTARELL FC 2

Últim partit abans de les vacances de nadal,ere fundamental no perdre devant d'un bon equip com es el BOTARELL FC,que compte amb dos molt bons jugadors devant,que a la primera part van portar de bòlit la defensa local,a la segona part,una gran defensa del Flix,va anular per complert la devantera visitant,i no els van donar opció.
El partit va començar en molt respacte entre els dos equips,i va ser el Botarell FC,qui es va avançar al marcador mitjançant una gran jugada de la devantera del Botarell,després en jugada personal J.Castellví feia un gran gol que es colava per l'escaire,el partit continuava igualat,i en una contra molt ben portada pels visitants posaven el 1-2 al marcador.En jugada assajada D.Rebollo,posava l'empat a dos a la sortida d'un corner,en que s'anava al descans.
A la segona part,domini absolut del Flix,que en una gran conbinació entre tot l'equip,J.Martos feie el 3-2.El flix es va permetre el luxe de fallar un penalt,però aixó només,va fer esparonar l'equip,P.Lillo feia el 4-2 i donava tranquilitat,que va disposar de moltes ocasions per marcar més gols,la cual cosa va aprofitar J.Martos per fer d'un gran gol el definitiu 5-2.

FS FLIX V-50:DEL RIO,VIÑADO,RODES,IVAN,PALA,PENTI,JUAN DAVID LILLO,J.CASTELLVÍ,REBOLLO,TONYO I MARTOS.

GOLS:J.MARTOS(2),REBOLLO,CASTELLVÍ I LILLO.