18 de gen. 2009

FS FLIX V-50 9 ROQUETES FS 3

Partit trampa el jugat dissabte al pavelló de Flix,el Roquetes fs està fen un campionat de menys a més,i ho va demostrar a la primera part que va fer.El FS FLIX,va tenir molts problemes a la primera part per superar al rival,que feia una bona defensa i sortien molt ràpid a la contra,tant és així que en una contra feien el 0-1,poc després J.CASTELLVÍ empatava,en un tir de fora de l'àrea,però poc desprès el capità visitant marcava per l'escaire de Jaume sense que aquest pogués fer res.J.CASTELLVÍ equilibrava el partit,en empat.
A la segona part un altre Flix sortia a la pista,i no va donar opció al rival,un gol rere gol van anar pujant al marcador,a quin millor,desprès de grans jugades.PENTI i LILLO en dos gols, J.MARTOS,D.REBOLLO,G.CERVELLÓ van ser els autors dels gols.
Dijous 22 i a les vuit de la tarde,el Flix es juga el tot a la lliga per aconseguir la primera posició a la pista del PLAYAS-MIAMI.

FS FLIX V-50:DEL RIO,VIÑADO,RODES,PALAZON,PENTI,LILLO,J.CASTELLVÍ,G.CERVELLÓ,REBOLLO,TONYO I J.MARTOS.

gols:PENTI(2),LILLO(2),MARTOS,G.CERVELLÓ I REBOLLO.