22 de març 2009

FS FLIX 3 VANDELLÒS HOSP. 5

Emocionant,vibrant i futbol sala d'alt voltatge, al partit que varem poder veure al municipal de Flix, a part del resultat negatiu per al nostre equip, es va poder veure un partit dels que fan afició.Transcorreguda la primera part en una gran jugada del Flix G.Cervelló feia l'ú a cero,les oportunitats eren per als dos equips i els porters i els pals impedien que els gols pujesin al marcador,però a falta de 30 segons, una falta a la frontal de l'àrea, valdria per que Carlos, el jugador més determinant del Vandellòs-Hospitalet empatés el partit.
La segona part començà igual que la primera en ocasions per als dos equips i joc vibrant, però fou J.Castellví en falta directa qui marcaria el dos a un momentani, poc desprès en una falta molt discutida pels jugadors locals, Oscar empatava el partit, el Flix continuava atacat però els pals i la mala sort impedien la igualada, El Vandellòs s'avançava, però el Flix no defallia i en una contra portada per Rebollo, permetia a Penti marcar el tercer. A poc del final i en tir creuat el Vandellòs-Hospitalet feia el quart, ja sense temps, el Flix s'avocava al atac inclòs el seu porter,cosa que va permetre al Vandellòs a fer a porta buida el cinquè i definitiu gol a 20 segons per al final.
Per últim donar les gràcies a l'afició pel suport donat durant tot el partit i què va omplir les grades del pavelló de Flix, la propera jornada el FS FLIX V-50, és desplaça en derbi comarcal a Tivissa.

FS FLIX V-50: DEL RIO, VIÑADO, RODES, IVAN, PALA, PENTI, JUAN DAVID, LILLO, J.CASTELLVÍ, G.CERVELLÓ, REBOLLO, MARTOS. ent. O.CERVELLÓ

VANDELLÒS-HOSPITALET: ALCARRAZ, O.JACA, C.HERNANDEZ, LÓPEZ, AGRA, MARTINEZ, QUEROL, FCO. JACA, CONTRERAS. ent. O.SABATÉ

ÀRBIT: GUSMAN FARIA.(TGN)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com va acabar finalment el partit contra el Cabaces?

Anònim ha dit...

3-4, per a nosaltres.

Anònim ha dit...

sort que només eren pocs minuts...