1 de nov. 2009

FS FLIX 2 CFS MORELL 4

Albert Moreno, va debutar amb el FS FLIX.
Segona derrota del FS FLIX V-50 a la lliga, la mala sort de les lesions i les absències van tornar a l'equip, a última hora és va a tornar a fitxar un porter (Albert Moreno), per les lesions dels tres porters de l'equip. Bon partit del porter debutant, què va notar la pressió durant els primers minuts del partit, ocasionant així el 0-1 al marcador, la primera part va ser per al CFS Morell i va marxar al vestidor amb un clar cero a tres. A la represa el joc el va portar el FS FLIX V-50, i va reduir distàncies amb un gol de E. Escoda, però la mala sort és va tornar contra el Flix, ja què una jugada desprès en un tir lliure directe, la pilota tacava la barrera i desviava la pilota enganyant així a Albert Moreno, el Flix ho tornà a intentar i J. Castellví feia el dos a quatre, desprès els pals, la mala sort i el porter rival, van evitar la remuntada local. La setmana vinent el FS FLIX V-50, és desplaça en derbi de proximitat al FS. GANDESA.