12 de des. 2009

CEJA ASCÓ 3 FS FLIX 5

Partit molt disputat i què no s'ha decidit fins als últims minuts, on l'àrbit no ha sabut estar a l'alçada del partit i en les seves decisions, ha permès què s'enduris el partit per no saber tallar el joc dur d'algún jugador local. La primera part ha estat controlada gran part pel Fs Flix què quant és portaven quatre min. de partit ha marcat el 0-1 en un gol de J. Martos, el FS Flix ha pogut ampliar la diferència en un doble penal i en un parell de contraatacs, però el porter local ha estat força encertat. A la represa s'ha vist un partit força més ràpid amb contraatacs per les dos bandes i era l' Ascó qui empatava de tir llunyà, en una contra ben portada per G. Cervelló i Martos ha permès a aquest últim a fer l'ú a dos, poc desprès els locals empataven a dos, els dos equips volien la victòria i els dos porters és convertirien en protagonistes del partit, però el dos a tres no tardaria en arribar per obra de G. Cervelló, el Flix continuava sortint a la contra i en una d'aquestes és produiria un doble penal, què ara si Gerard, encertava i posava el dos a quatre què podíe donar tranquilitat al Flix, però no ha estat així, i en una badada defensiva, Jaumot posava el tres a quatre què donava emoció al partit, el Flix ha continuat igual i a poc per al final després d'una contra molt ben portada ha permès a Rodes fer el definitiu tres a cinc.
Des de aquí donar les gràcies al nombrós públic de Flix què ha animat en tot moment, també s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Xavier Rodríguez, nebot del nostre porter Tonyo Moreno.
FS FLIX V-50: DEL RIO, ORIOL, RODES, CLUA, IVÁN, PENTI, FERRÁN, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, REBOLLO, HÉCTOR I MARTOS.
GOLS: MARTOS (2), G.CERVELLÓ (2) I RODES.