31 de gen. 2010

CFS ROQUETES 3 FS FLIX 12

Exhibició de joc i de gols del FS FLIX a la seva visita a la pista del CFS ROQUETES, el resultat ha estat ample, però no per demèrit del Roquetes, si no per merit dels dos porters del Flix, què com ja ve sent habitual no donen opcions als davanters rivals, ja què els locals han tingut oportunitats de marcar més gols, i també molt destacable l'actuació del porter Roquetenc, què ha evitat una major golejada, desprès d'aquest partit,el Flix ja és el màxim golejador del campionat amb 65 gols a favor i l'equip menys golejat, amb 35 gols en contra i a dos punts del lider i a un de les plaçes d'ascens.
Per al què fa al partit, poca història, al descans s'ha arribat amb un marcador de 2 a 5, i desprès a la segona part el Flix ha fet el millor futbol de la temporada, arribant així al definitiu 3-12. La setmana vinent el Flix te un dels partit més difícils, un partit què marcarà les verdaderes posibilitats de l'equip, ja què és desplaça a la pista del Botarell FC. segon classificat i un punt per davant del Flix.
FS FLIX V-50 : DEL RIO, ORIOL, RODES, IVAN, FERRAN, PENTI, CLUA, J.CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, REBOLLO, MARTOS I HÈCTOR.
GOLS: G. CERVELLÓ (3), RODES (2), MARTOS (2), J. CASTELLVÍ (2), REBOLLO (2) I PENTI.