24 de maig 2010

CAMPIONS

Campions 09/10
FS FLIX 7 CE JE ASCÓ 5


Partit disputat dissabte a les 20h., tot coincidir el partit amb la final de la champions, el pavelló registrà un ple absolut, el partit s'ho valia, ni més ni menys davant l'Ascó, un derbi en tota regla què no deixa indiferent per ningú, i aquest no seria una excepció, en un Flix què se hi jugava molt, i un Ascó disposat a no ser una comparsa dins la festa local.

El partit començava bé per al Flix i Juancho marcava en tir creuat i tot seguit veia una discutida targeta groga en la celebració, el segon gol no és va fer esperar i Rebollo de fort xut marcava distàncies, a partir d'aquí l'arbitre va voler ser protagonista del partit i en una topada fortuïta amb el porter visitant, ensenyava la segona targeta groga a Juancho i seria expulsat, quant encara quedava molt partit per endavant, per segona vegada aquesta temporada, l'Ascó disposava de superioritat numèrica front el Flix, i per segona vegada va ser incapaç de marcar-li un gol, ja en igualtat, G. Cervelló feia el tercer i poc desprès l'Ascó escurçava distàncies al marcador, però en una contra molt ben portada, Iván València feia el quart, i poc desprès a falta de 33' per al descans, l'Ascó marcaria el segon què donaria emoció a la segona part.

A la repressa l'Ascó va sortir a per totes i en dos errades de la defensa del Flix en dues faltes, l'Ascó empataria a quatre, l'Ascó empentava i Tonyo què ha tornat en una gran forma evitava en tres ocasions què els visitants s'avancesin al marcador, però fou G. Cervelló qui marcaria el cinquè, l'Ascó no defallí i Jordan empatava en un contra un davant Tonyo, l'Ascó apreuava i el públic va ser el jugador número sis, donant ales als Flixancos, així a tres minuts del final G. Cervelló feia el seu enèsim hat-trik de la temporada i avançant al Flix al marcador, poc desprès el juvenil Guille aprofitava una pilota morta per afusellar al bon porter visitant i finiquitar el partit.

Els jugadors del FS FLIX V-50, volen donar les gràcies als aficionats què han donat suport a l'equip tota la temporada, especialment

l'últim partit davant l'Ascó, i us emplaçant per al dia 5 de juny amb la primera eliminatòria a partit únic de la copa, al pavelló de Flix davant el segon classificat de la segona divisió.
FS FLIX V-50: del rio, ivan, oscar z., guille, penti, juancho, adrià, ferran, g. cervelló, rebollo, martos i tonyo.
gols: g. cervelló (3), juancho, ivan ,rebollo i guille.

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona!
per la lliga i pel blog, que ens manté informats als que som lluny.
gràcies!