9 de maig 2010

MONTBLANC PARK 1 FS FLIX 5

Posiblement no va ser el partit més bonic jugat pel FS Flix, però en aquestes alçades, la victòria prima amb el joc, i era necessari el triomf degut a l'apretada què està per la part alta la classificació, tot i les importants baixes del Flix, l'equip va saber mantindres a la pista i esperar les oportunitats, el partit va començar amb domini del Flix, i als cinc minuts de joc, Martos avançava els flixancos en una rematada al segon pal, el Montblanc creava alguna contra perillosa. però molt bé Hèctor evitava el gol local, avançada la primera part i en jugada personal D. Rebollo feia el segon gol en què arribaríem al descans, al a segona part i als vint segons, en una badada defensiva el Montblanc posava la por al cos i feia per mediació del seu capità el gol local, i obligava a Tonyo a treure el millor de ell mateix en el dia del seu retorn un any desprès de la lesió, per evitar l'empat al marcador, però va ser Juancho en una contra qui posaria l'u a tres al marcador, més tard en una sacada de porta de Tonyo què veu desmarcat a Rebollo, aquest amb el cap feia pujar el quart del Flix, els dos equips es van carregar de faltes i Tonyo en dos ocasions va treure la posibilitat als locals de marcar, el Flix també en va tenir tres però Rebollo al pal, el debutant juvenil Pere, què li va aturar el porter i Penti si, què la colocava al escaire fent el definitiu 1 a 5. Destacar el debut dels juvenils Pere Martinez i Oscar Zamora i el què és va produir la setmana passada de Guillem Ferrús, què van complir a la totalitat. A falta de dues jornades el Flix és lider i més a prop de l'àcens, donar les gràcies als aficionats què és van desplaçar a Montblanc, i la setmana què ve, un altra final, en aquest cas davant el CFS Roquetes al pavelló d'esports de Flix.

FS FLIX V-50: HÈCTOR, ZAMORA, PERE M., IVAN, PENTI, JUANCHO, CLUA, GUILLE, FERRÀN, REBOLLO, MARTOS I TONYO.
GOLS: REBOLLO (2), MARTOS, JUANCHO I PENTI.