20 de juny 2010

CE ÀNGELS AMPOSTA 11 FS FLIX 7

No va poder ser, desprès d'una pèssima primera part on el FS Flix va estar malament en defensa i no és van aprofitar les ocasions, l'Amposta va sentenciar el partit marcant gairebé en totes les seves accions atacants, degut a greus errades defensives, què van aprofitar perfecta ment els Ampostins demostrant així la seva calitat i deixant el marcador al descans amb un clar 8-3.
A la represa va ser un altre Flix el què va sortir a la pista i va posar en seriosos problemes als del Montsià arrivàn a apropars al marcador en un esperançador 9-7 a falta en cara de deu minuts per acabar el partit, però la mala sort en fallar tres dobles penals què haguessin pogut canviar el partit i deixar forat al darrere per anar a buscar el partit ho va aprofitar l'Amposta per matar el partit i deixar el marcador en un definitiu 11-7. Dos cares ben diferents les què va ensenyar ahir el FS FLIX, i què demostra lo difícil què serà la propera temporada la nova categoria, la part positiva va ser la segona part on el Flix va plantar cara a un gran equip com l'Amposta, campió de la preferent.
Felicitar a tots els jugadors per la gran temporada feta, i no oblidar-se què la copa ha estat un premi per la feina ben feta durant tot l'any, i què aquest no era el nostre objectiu, la propera temporada més emoció i més bon futsal.

FS FLIX V-50: TONYO, PERE M., CLUA, PENTI, JUANCHO, GUILLE, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, REBOLLO, DEL RIO I MARTOS.

GOLS: PENTI (5), J. CASTELLVÍ I G. CERVELLÓ.