13 d’oct. 2010

FS FLIX 5 CAN VICENÇ 7

Jordi Castellví, rebent el trofeu de mans del president de la FCF.

Partit dividit en dos parts ben diferenciades, una primera en falta de ritme i gols, i una segona on els gols i l'emoció va durar fins al final, la primera part va acabar en 0-1 al marcador, un gol què va arribar en l'oportunitat menys clara dels visitans quant quedaven quatre minuts per al descans.

La segona part va començar en molt més ritme i al primer minut el Can Vicenç feia el segon gol, semblava què el Flix degut a la poca banqueta què disposava és deixaria anar, però no, el Flix va remontar i en quatre minuts va donar la volta al marcador per mediació de J. Castellví, Martos i G. Cervelló, ara li tocava el torn als visitants i marcaven tres gols més per posar-se en un 3-5 a vuit minuts del final, Gerard C. a falta de cinc minuts tornava a posar emoció, però a falta de tres i en una contra del Can Vicenç feia el sisè, 30" més tard G. Cervelló tornava a marcar, però la fata de recanvis a la banqueta degut a les set baixes de l'equip va permetre controlar el partit als visitants i a falta de vint segons, posaven lo punt i final en un gran gol.

El proper dissabte a les set de la tarde i al pavelló del FC BOTARELL, el FS FLIX V-50, disputarà el tercer partit de lliga, esperem què és puguin recuperar efectius.

D'altra banda el FS FLIX , va rebre de mans del president de la Federació Catalana de fútbol, el senyor Jordi Casals, el trofeu què l'acredita com a campió de la passada temporada a la 1ªdivisió.