15 de nov. 2010

CFS MONT-ROIG 5 FS FLIX 3

Partit complicat per al FS FLIX V-50, què va acudir amb set baixes de les quals tres formen habitualment al cinquè inicial, solament sis jugadors de camp, entre ells el porter Del Rio, el partit no podia començar pitjor i al primer minut els locals ja manaven al marcador, el partit va ser dur per part dels del Baix camp, i van imposar un ritme molt alt què el FS FLIX, no va `poder aguantar per la falta de recanvis tot així el CFSM. no va marcar fins a falta de tres minuts per al descans i Guille Ferrús escurçava el marcador abans d'arribar al descans.

A la represa, tornaria a ser el Mont-Roig qui marcava el tercer, poc desprès Guille feia el segon per al Flix, ja avançada la segona part i en una errada de marcatge a la sortida d'un corner el CFSM, marcava el quart, Ferran de gran xut per l'escaire escurçava distàncies, però el cansanci era evident dels jugadors del Flix , ho aprofitava el Mont-Roig per a sentenciar el partit en lo cinquè gol.
La propera setmana el FS FLIX V-50,rebrà al FS VALLS al pavelló d'esports, esperem poder recuperar efectius de cara a aquest partit.


FS FLIX V-50 : HÈCTOR, JUANCHO, BUSOM, REBOLLO, J. CASTELLVÍ, FERRAN, DEL RIO,GUILLE, TONYO



GOLS: 1-0, 2-0, 2-1 GUILLE, 3-1, 3-2 GUILLE, 4-2, 4-3 FERRAN, 5-3