2 de nov. 2010

P. ALFORJA 2 FS FLIX 7

Gran partit realitzat pels nostres jugadors dissabte a la nostra pista talismà de l'Alforja, el Flix tot i presentàs en la baixa dels seus dos tanques defensius, va saber sobreposàs a les circunstàncies i trobar en Penti en el seu home tanca amb nota, tot i ser el primer cop què jugava en aquesta posició, i també en l'actuació de Jaume sota els pals.

El partit començava malament i als cinc minuts el FS FLIX, és marcava el primer gol en pròpia porta, però a partit d'aquí el Flix va passar com un vendaval per l'Alforja i feia cinc gols consecutius per obra de J. Castellví, què en feia dos, O. Busom, Penti i Guille què marcarien el partit, a poc per al descans els Patxanguerus feien el segon, què s'arrivaria al descans.

A la represa el Flix sortiria a controlar el partit per a fer bona la renda de tres gols i en dos contraatacs, Guille marcaria dos gols més per a posar el definitiu dos a set al marcador.

El proper dissabte i a les 18:30 i al pavelló d'esports de Flix, ens visitarà el Nàstic de Tarragona, esperem la vostra presència.

GOLS: GUILLE (3), J. CASTLLVÍ (2), O. BUSOM I PENTI.