17 de gen. 2011

FS FLIX 6 VANDELLÒS-HOSPITALET 10

Un bon Flix, no va poder amb un gran Vandellòs-Hospitalet, què va demostrar el per què el seu liderat no és fruit de la casualitat, tot i així, el FS FLIX, va donar la cara fins als últims minuts, on va tenir opcions, i va obligar al lider a lluitar fins al final. Els visitants, és van avançar al marcador per 0-2 als sis minuts de partit, però Guille al nou feia un golàs i escurçava distàncies, tornava a marcar el lider, però tot seguit el Flix reduïa altre cop, i a cinc minuts per arribar al descans, l'Hospitalet deixava el marcador en un dos a quatre per arribar al descans.
La segona part començava igual què la primera, en gol dels visitants, Castellví, marcaria pel Flix, i en intercanvi de gols, el marcador és posaria en un interessant 5-6 a falta de deu minuts, però en uns minuts bojos, l'Hospitalet marxaria al marcador gràcies a un penal i a un doble penal, Penti faria el sisè per retallar distàncies, i en un Flix a la desesperada en porter jugador, els visitants, tancarien el marcador a poc pel final, en definitiva, un bon partit el què és va poder veure dissabte a Flix, com torno a repetir en un gran rival i un molt bo Flix, què haurà de lluitar a la seva lliga, què ja no és altra què la de la part mitja-baixa.
La setmana vinent, el Flix és desplaça a la sempre difícil pista del Miami, on intentarem aprofitar el baix moment de forma què també sembla atravesar els del baix camp.
FS FLIX V-50: DEL RIO, ORIOL, ZAMORA, ADRIÀ, GUILLE, PENTI, FERRAN, CASTELLVÍ, REBOLLO, BUSOM, MARTOS I TONYO.