17 de nov. 2014

(JUVENIL) FS FLIX 6 AMPOSTA 2

Aquest diumenge al pavelló de Flix em vist un nou capitol d'aquest juvenil, l'Amposta a estat un bon rival on a intentat plantar cara davant un equip que te molta ambició, els nostres han començat amb una defensa a pressionant per intentar implantar un ritme alt de partit desde l'inci, pero amb algun desajust defensiu i incertesa en atac. Però sempre amb molta intesitat i això ha fet que pujes l'1 a 0 al marcador, despres d'aquells minuts incials el Flix s'ha posat al partit i ha convertit el segon. L'Amposta a parat el partit amb un temps mort i ha anat a busca un pressió a tota la pista i aixo ha fet que una mala sortida nostra podes donar alguna esperança als Ampostins amb el 2-1 amb el qual s'ha arribat al descans.
A la represa els Flixancos han sortit a mossegar i ràpidament havia el 3-1 al marcador, arrel d'aixo el partit a embogit i els nostres han optat per ficar porter-jugador per donar calma i estabilitat al joc, gracies a uns bons atacs de 5 els locals han posat un marcador favorable per 5-1, que ja seria irremontable pels de l'arrós. Pero un Amposta que no es volia donar per vençut a una pista complicada com la nostra i han posat el 5-2 pero el Flix no ha baixat el peu de l'accelerador i han firmat el 6-2 definitiu. Que serveix per tornar al liderat a tres punts del Miami i el Futbol-Pax de Tarragona, despres de perdre'l a pista tarragonina la setmana passada. Ara tocar seguir treballant per seguir obtant a tot.