19 d’oct. 2008

PRATDIP FC 1 FS FLIX V-50 5

Partit molt complicat el disputat dissabte a la localitatdel Baix camp,en que l'equip rival ens va sorpendre molt amb la seva entrega d'una temporada a l'altra,un equip que va estar batallador del primer minut a l'últim.El Flix no va trobar a la primera part el seu lloc al partit,degut al joc dels locals,tan es així,que vam anar al vestidor amb un 0-1 en un gol de G.Cervelló.
A la represa l'euip va sortir més posat al partit,però pronte ens feien l'empat a la sortida d'un corner,en una jugada que no vam defensar bé.Però l'equip es va treure la sòn de les orelles i tot seguit en una jugada de Juan David per l'esquerra va batre per baix al molt bon porter del Pratdip fc.Desprès l'equip va fer una gran segona part,on van anar pujan els gols al marcador favorables al nostre equip,on fins i tot vam fallar un doble penalt,que va anar a la creueta,així,Penti,altre cop G.Cervelló i J. Castellví,feien pujar l'u a cinc final.La propera setmana a les set i al pavelló de Flix,toca derbi devant el FS GANDESA,rival que pel resultats,serà un dificil partit.

FS FLIX V-50 . Del Rio,Oriol Viñado,Jordi Martos,Penti,J.Cstellví,G.Cervello,P.Lillo,Juan David i Juanmi

GOLS:G.Cervelló(2),Penti,Juan David i J.Castellví.