9 de nov. 2008

19 partits desprès,tornem a perdre

Des de la temporada passada i a la pista del PLAYAS MIAMI,l'equip no havia perdut cap partit,però tot lo bo s'acaba,i esperem que la batzacada sigui per a bé,i l'equip baixi del núvol que vivíem desprès de les últimes golejades.
Partit disputat a Riudecanyes en una pista que no reunia les condicions adequades per la practica del futsal,pista d'un col.legi,bruta,mullada,relliscant i al aire lliure,això potser no es excusa,ja que la superioritat de l'equip a priori es clara.
L'equip no es va adaptar a les condicions de la pista i ho va pagar car,la primera part,potser la pitjor que recordem,va influir molt al partit,errades en defensa,errades a la passada de pilota i falta de punteria de cara a gol,fins i tot es van fallar dos dobles penals,la cual cosa ens vam anar en 2-0 en contra al descans.
A la segona part l'equip va reaccionar,primer J.Martos des des fora de l'àrea i desprès Penti al rematar de cap un corner igualaven el partit,però la sort no va estar de cara davant del porter rival,i en una contra el Riudecanyes feia un gol que es colava per l'escaire de Tonyo,que deixava el definitiu 3-2,esperem que els errors serveixen per als propers partits,ja que ara toca jugar en rivals més difícils,la setmana vinent toca el CD TORTOSA,equip que compta els seus partits per victòries.Os esperem dissabte 15 a les set al pavelló d'esports de Flix.

FS FLIX V-50:DEL RIO,VIÑADO,RODES,IVAN,PALA,PENTI,JUAN DAVID,P.LILLO,J.CASTELLVÍ,D.REBOLLO,TONYO I J.MARTOS.
gols:J.MARTOS I PENTI