2 de nov. 2008

MÓRA LA NOVA 2 FS FLIX V-50 9

Partit disputat al pavelló municipal de Móra la nova,on s'enfrontaven el lider i l'equip jove en més futur,al primer minut el Flix es posava per davant del marcador,després d'una bonica combinació,que culminava Penti,tot seguit,J.Martos posava el 0-2.El Móra la nova reduïa distancies per mediació de López,D.Rebollo feia l'1-3 i Jordan Álvarez retallava distancies pels Morencs abans del descans per anar als vestidors en una primera part molt igualada.

A la represa ,el Flix era superior i rubricava en sis gols més ,de Rebollo,altre cop de Penti,G.Cervelló,J.Castellví Juan David i P.Lillo,posaven el definitiu 2 a 9.

JE MORA LA NOVA: SANTOS,INSA,ALVAREZ,DOMENECH,LOPEZ,PEREZ,MATACANO,L.SANCHEZ,VICTOR,SEGURA I MATA.

FS FLIX V-50:DEL RIO,VIÑADO,RODES,PALAZON,PENTINAT,JUAN DAVID,P.LILLO,J.CASTELLVÍ,G.CERVELLÓ,REBOLLO,T.MORENO I J.MARTOS.

àrbit:RUANO.