1 de des. 2008

FS FLIX 4 TIVISSA CF 2

Potser el pitjor partit del Flix v-50 del que portem de lliga,però el que era important,els tres punts,s'han quedat a casa.El Tivissa va sorprendre amb una bona defensa,no en va és dels equips que li han fet menys gols al campionat,l'equip ho intentava però uns cops els pals i altres el porter,no es trobava el gol,finalment,Juan David en jugada individual lograva batre de fort xut la porteria contraria,a poc del final del primer temps,Penti a la mitja volta es feia lloc i aconseguia el segon gol en que s'arribava al descans.A la represa,es va espitjar el guió i va ser el Tivissa qui marcava en un bon contraatac,els nervis semblaven que afectaven el nostre equip,que no podia fer el seu joc habitual,però J.Martos en un bon tir desencallava el partit fen el 3-1,poc desprès en una falta a la frontal,Penti,aquest el jugador del Tivissa,marcava el 3-2 i posava el neguit al pavelló,però a poc del final,en la millor jugada del Flix,J.Castellví,sentenciava fen el 4-2.
El duel entre els germans Pentinat,va quedar en un empat,fent un gol per cada equip.La setmana vinent,tenim jornada de descans,i a l'altra visitarem en derbi comarcal la pista de la JE ASCÓ,serà el dia 13 i al es set de la tarde al pavelló municipal d'Ascó.