14 de des. 2008

JE ASCÓ 3 FS FLIX V-50 8

Partit dominat pel FS FLIX durant tota la primera part en una autoritat absoluta,molt pronte,Penti marcava el primer gol de gran xut que el porter de l'Ascó no li donava temps ni de veure la pilota,així va continuar el Flix durant tota la primera part en un gol darrere l'altre i quin millor,D.Rebollo,Penti i J.Castellví,feien pujar el 0-4,el Flix es va relaxar,i en una errada defensiva l'Ascó feia el 1-4 a falta de dos segons pel descans.
A la segona part el FS FLIX va sortir una mica relaxat i solament començar l'Ascó feia el 2-4 en un altra errada defensiva,però de seguida Penti feia el 2-5,que donava més tranquil·litat,però no era el dia de la defensa i en feien tot seguit el 3-5,el FLIX V-50 demanava un temps mort i rectificava línies,i calmava el joc,fruit d'aquí el Flix,va a tornar a manar el partit,i es va a tornar a jugar com a la primera part,i l'equip va a tornar a ser el de la primera part,no donant opcions al rival,D.Rebollo,J.Castellví i Ivan Pujol,posaven el definitiu 3-8 al marcador.
La setmana vinent,últim partit abans de l'aturada nadalenca que serà al pavelló de Flix davant del potent FS Botarell,equip que va ser finalista de la copa diputació que es va disputar a la nostra població fa dos anys.

FS FLIX V-50:DEL RIO,VIÑADO,IVAN,PENTI,JUAN DAVID,LILLO,J.CASTELLVÍ,D.REBOLLO,JUANMI I MARTOS.

JE ASCÓ:D.MARTOS,SANS,AGUILAR,M.PEREZ,WEELER,SERGIO,CABALLERO I ANDREU.

ÀRBIT:PRIETO YESTE(col. Tgna)