31 de gen. 2009

SUSPÈS A FALTA DE 17 MINUTS EN 1-3

El partit entre el Cabacés i el FS Flix v-50,s'ha suspès a falta de 17 minuts per acabar,quant a començat a ploure i a fe la pista impracticable i perillosa degut a les lliscades dels jugadors que feien perillar la integritat física dels mateixos.
La federació dictara la data i l'hora per reanudar el partit.
El Flix s'ha avançat en una falta que Juan David a marcat en tir ras,poc desprès Penti,en jugada asajada feia de fort xut el segon gol en que s'arrivaría al descans.A la represa,després de tres clares ocasions del nostre equip,ha arribat el 0-3,obra de J.Castellví de tir creuat,i dos minuts més tard,quant començava a ploure,una lliscada inoportuna,ha provocat l'ú a tres momentani.Poc desprès l'arbit ha decidit suspendre el partit,per el perill de lesió del jugadors.
La propera setmana,el nostre equip,és medirà al pavelló municipal de Flix,amb el FS PRATDIP.

FS FLIX V-50:TONYO,RODES,IVAN,PENTI,JUAN DAVID,LILLO,J.CASTELLVÍ,G.CERVELLÓ,D.REBOLLO,E.ESCODA,JUAN MIGUEL I J.MARTOS