7 de març 2009

FS FLIX V50 4 RIUDECANYES FS 2

TONYO.
Victòria importantisima per al FS FLIX V-50,davant un rival molt correós que va suplir la seva inferioritat tècnica amb un joc dur per intentar intimidar el nostre equip.El partit no va començar bé,ja que el rival en una contra s'adelantava al marcador,l'equip reaccionà i D.Rebollo feia l'empat de tir dur,seguidament en una combinació molt ben portada per G.Cervelló i J.Martos permetia a aquest últim fer el segón gol,més tard un bon Tonyo evitava en varies ocasions el gol visitant,que ho intentava en tirs forts i secs a distància,abans del descans,Penti en jugada personal posava el 3-1.

La segona part va ser molt travada,degut als constans talls de jocs provocat pel rival,el Flix creava bones jugades,però no trobava el gol,el Riudecanyes fs,marcava en un fort tir de lluny,desprès de rebotar la pilota en la defensa local,que posava la por momentanea al cos al públic,però ràpid en tir ajustat al pal,J.Castellví aconseguia el definitiu 4-3 en què s'arrivà a la fí del partit.

La propera setmana partit de la màxima per aconseguir el primer lloc de ls classificació,el FS FLIX V-50,visita la pista del CD TORTOSA,on una victòria significaria un cop moral per als rivals,el partit és jugarà al pavelló firal de Remolins,a partir de les 19,30h.


GOLS:REBOLLO,MARTOS,PENTI i CASTELLVÍ.


FS FLIX V-50:TONYO,VIÑADO,PALAZÓN,PENTI,JUAN DAVID,J.CASTELLVÍ,G.CERVELLÓ,D.REBOLLO,E.ESCODA,J.MARTOS.


RIUDECANYES FS:BAY,SEUBA,JUNCOSA,VILA DE ABADAL,ALTES,GOMEZ,D.SANGENIS,J.SANGENIS.


ÀRBIT:PAREJA ENRIQUEZ.(TGN)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si si el Riudecanyes va jugar molt dur... xo 2 jugadors seus van sortir lesionats del partit....

Anònim ha dit...

es el que tè entrar igual que les cabres a la pilota.
per cert,sort que ja no jugarm més en vosaltres,ja que us quedareu a les pistes de pixarri com la vostra

Anònim ha dit...

pista que per cert mai hi heu guanyat

Anònim ha dit...

No doneu per fet coses que encara no teniu. Val més tenir una pista pixarri però tenir un punt notori d'honestitat cosa que vosaltres no teniu.

Anònim ha dit...

Vosaltres si que vau jugar brut. I que hem dieu dels insults cap al nostre jugador dorsal nº 16. Sou prepotents i maleducats.

Anònim ha dit...

aquest es el nostre blog,i escrivím el que ens rota.
pd.apreneu a jugar,matats.