23 de maig 2009

FS FLIX 9 POBLA DE MONTORNÈS 4


NO als acomiadaments.

Espectaculars primers deu minuts de partit en què el Flix ha deixat pràcticament el partit sentenciat amb un clar cinc a zero, en què els locals no han donat opció al rival amb un joc viu i ràpid què portava de corcoll a la defensa rival en la qual encara augmentat la renta fins al set a zero, la qual cosa ha donat certa relaxació a l'equip i què ha sabut aprofitar el rival per a fer dos gols a la fi de la primera part.


la segona part ha començat molt diferent a la primera i la Pobla ha sortit sense perjudicis i manies i a complicat una mica al Flix, essent un altre equip ben diferent al de la primera part, no donant una pilota per perduda, però el Flix ha respost als atacs del rival per a no donar-li opcions i deixar el marcador amb un clar nou a quatre definitiu. La propera setmana la cosa és complica, i el rival serà el CD TORTOSA, també a partit únic, i al pavelló d'esports de Flix.




FS FLIX V-50 : DEL RIO, ORIOL, PALAZÓN, PENTI, JUAN DAVID, LILLO, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, REBOLLO, ERIC E. , TONYO M. I J. MARTOS.




POBLA M. FS : OLMEDO, MARTÍNEZ, MOLINO, CAMACHO, ALMOGUERA, MAGRINYÀ.




GOLS: MARTOS , JUAN DAVID, J. CASTELLVÍ (2), REBOLLO (2), G. CERVELLÓ (2) I PENTI






ÀRBIT : PRIETO YESTE.

1 comentari:

Anònim ha dit...

eo, eo ,eo, esto es un chorreo ¡¡¡¡¡¡¡