10 de maig 2009

FS ROQUETES 1 FS FLIX 7

El president B. Obama, va quedar meravellat amb el lloc desplegat per els nostres jugadors.
Gran partit e immemorable resultat per al Flix per acabar la temporada, encara què la diferència de resultat no ho es tot, ja què els dos porters, Del Rio i Tonyo, van tenir feina de valent, i van evitar què el Roquetes marquès en vàries ocasions, el partit va començar en un gran gol de Rebollo, i J. Castellví feia també un gran gol, què posava el cero a dos, Albiol, escurçava distàncies, però altre cop J. Castellví feia el tercer en què s'arrivaria al descans. La segona part va ser totalment del Flix, i J. Castellví, en dos ocasions més, G. Cervelló i Penti, deixaven al Flix, en un clar 1-7 per acabar una magnifica temporada temporada amb 55 punts, 129 gols a favor, sent així el màxim anotador de la categoria, i amb 54 gols en contra. la setmana vinent, és juga l'última jornada de lliga, en què el nostre equip li toca la seva jornada de descans, en la qual els resultats què és produeixin deixaria al Flix en segona o tercera posició.

Directiva, jugadors i cós tècnic, agraeixen enormement el suport donat a la afició durant tota la temporada, i els convoca a tots per donar suport a la nova categoria, que de ven segur serà molt més dura què aquesta, degut als grans equips què hi participaran.


FS FLIX V-50: DEL RIO, VIÑADO, RODES, PALAZÓN, PENTI, JUAN DAVID, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, REBOLLO, E. ESCODA, J. MARTOS I TONYO M.


ROQUETES FS: IGLESIAS, ALBIOL, GAS, CASTELLS, MUÑOZ, MOHAMED I CURTO.


ÀRBIT: TOMÀS DIAZ.


GOLS: FS FLIX : J. CASTELLVÍ (4), REBOLLO, G. CERVELLÓ I PENTI.


ROQUETES FS : ALBIOL.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no heu acabat la temporada enkara!
ara fareu un play-of per pujar de categoria amb el 2n, 3r, 4t i 5è del vostre grup i de l'altre grup en què pujarà un equip.

Anònim ha dit...

així sigui.

Anònim ha dit...

● CAMPIONAT CATALUNYA PRIMERA DIVISIÓ

Fase única – Sistema Lliga – 4 grups de 14 equips a la província de Barcelona, 1 grup de 16 equips a la província de Lleida, 1 grup de 14 equips a Girona i 2 grups de 14 a la província de Tarragona.

Ascendeixen: a la Preferent Catalana, el 1er i el 2on classificat de cada grup de la província de Barcelona, el 1er i 2on classificat del grup de la província de Lleida i Girona, i el 1er classificat de cada grup de la província de Tarragona.

Descendeixen: a la Segona Divisió “A”, els classificats en 13è i 14è lloc de cada grup de la província de Barcelona i els classificats en el 14è, 15è i 16è lloc del grup de la província de Lleida.

En tot cas, els equips que guanyin l’ascens no poden ser filials, ni dependents d’un altre club que ja estigui a aquesta categoria. Aquest dret el tindrà, aleshores, el següent millor classificat del mateix grup.

Anònim ha dit...

EN PRINCIPI ERA AIXÍ. PERÒ HO VAN CANVIAR. LA PREFERNT SERÀ DE 16 EQUIPS, LA PRIMERA DE 14 I TOTHOM HAURÀ DE TENIR PAVELLÓ I FARAN UNA SEGONA DIVISÓ TAMBÉ DE 14 SENSE PAVELLÓ.
DE PREFERENT A TERRITORIAL PUJA 1 I DE PREFERENT A PRIMERA BAIXEN 4 O 5(SI BAIXA EL NÀSTIC)I DE PRIMERA A PREFERENT PUGEN 3 (ELS 2 CAMPIONS I EL QUE GUANYI LA PROMOCIÓ). AIXÍ LA PREFERENT TINDRÀ 16 EQUIPS L'ANY Q VE.
SORT!
COM HO TENIU PER FER UN AMISTÓS EL DISSABTE?

txema ha dit...

Aquesta setmana, és imposible, ja ho tenim cobert, però deixam, de quin equip sou al mail i concertarem.ok?

futbolsalaflix@hotmail.es