18 d’oct. 2009

FS FLIX 4 BOTARELL FC 6

FLIX V-50 vs BOTARELLFC
Mal partit del FS FLIX V-50, què ha notat les tres setmanes sense ritme de partits, degut a les lesions què és van produir a l'últim quadrangular jugat a Torrente de Cinca (Osca), per la qual cos el cos tècnic, va preferir no jugar més partits de pre-temporada, per evitar més lesions i centrar-se solament en la competició lliguera, això no ha de servir d'excusa, ja què el joc no va ser l'habitual de l'equip, i més val què aquestes coses passin ara al començament de la temporada, i no més al final, l'experencia ens diu què l'equip juga millor a la segona part dels campionats, però a partir d'ara ja no val a badar.

El partit és va posar de cara al primer minut, en què en una contra, G.Cervelló assistia a D.Rebollo per a fer el primer gol, tot seguit el Botarell FC, donava la volta al marcador, primer d'un gran xut i desprès de penal, a poc del descans, en jugada d'estrategia, G. Cervelló, empatava el partit, en empat a dos s'arrivaria al descans. A la represa tot va sortir malament i els visitants és van posar en un clar 2-5 al marcador i el Flix és va posar ràpidament en cinc faltes, amés dos minuts en un jugador menys per l'expulsió per doble amonestació d'un jugador del Flix, el Flix fallava un doble penal, però l'espenta final van posar el marcador a falta de dos minuts en un ajustat 4-5, però tot seguit el Botarell marcava el definitiu 4-6 per obra del seu capità, el verdader mal de cap de la defensa Flixanca. La propera setmana i en derbi comarcal el FS FLIX V-50, és desplaça a Móra la Nova, per a disputar el segon partit de lliga, esperem la vostra assistència aprofitant la FIRA, ja què el pavelló és al mateix recinte firal.

FS FLIX V-50: HECTOR, ORIOL, RODES, I. VALÈNCIA, PENTI, FERRAN, G. CERVELLÓ, REBOLLO, ERIC, MARTOS.