22 de nov. 2009

FS POBLA DE MAFUMET 5 FS FLIX 4

Hi ha coses difícil d'entendre, però coses inexplicables,sé què arbitrar un partit no és gens fàcil, però actuar de mala fé o de manera pre-determinada sí, així és com a mi em va semblar què va actuar el sr. MANUEL CORBACHO, en un partit on els jugadors d'un i altre equip no van ocasionar cap ni un tipus de problema per a l'àrbit, hem remonto fins a que queden deu segons per acabar el partit i el resultat és de 3-4 favorable al Flix V-50, pilota què perd Juancho al mitg de la pista, i l'àrbit assenyala la sisena falta d'equip, els jugadors locals protesten per què els hi ha tallat una jugada de contraatac, però el què fà, és assenyalar un doble penalt en contra del Flix, què acaba en gol, 4-4, el Flix va la sacada del centre i a punt està de fer el cinquè gol, sense temps i tan sols dos segons de partit, la Pobla treu de portería, arriva a l'àrea del Flix, sona la botzina atura el porter i tornen a rematar amb el marcador a cero, la pilota entra i dona gol, fí del partit i cap a casa en cara de tonto i babau, sense què l'àrbit acepti comentaris i és negue a donar cap explicació, l'únic comentari què diu és molt després del partit, què si l'anul.le el maten. A patr d'això, felicitar al rival per l'entrega i ganes fins al final.
El partit va començar baix de ritme, i és veia un joc aburrit, l'equip no trovava el seu joc a la pista i no creava opcions clares de gols, fruit d'aixó, va ser la Pobla qui marcava, i a poc del descans Penti empatava d'un fort xut a l'escaire rival.
A la repressa, el Flix va cambiar el dinamisme del partit i va a pasar a dominar, així Juancho en una contra posava al Flix per davant al marcador, arribaría l'empat a dos en una grant jugada del pivot local què donava en safata el gol al seu company, el Flix no és va adormir i va continuar atacant, tant és així, què J. Castellví i D. Rebollo marcaríen el dos a cuatre, aquí la sort ens va acompanyar, ja què la Pobla disparava tres cops als pals en perillosos atacs, fins què a falta de dos minuts d'un xut molt fort desde llarga distància feia el tres a cuatre,el què ve després, ja ho he comentat, més a dalt, la setmana vinent el Flix te jornada de descans, i no serà fins al dia cinc de desembre, què jugarà a la pista del Gandesa FS, el partit ajornat al seu dia.
FS FLIX V-50: DEL RIO, ORIOL, ADRIÀ, IVAN, FERRAN, RODES, PENTI, JUANCHO, J. CASTELLVÍ, REBOLLO, MARTOS I ALBERT MORENO