6 de des. 2009

CFS GANDESA 5 FS FLIX 8

Partit molt disputat, en què el Flix va ser superior gran part del partit, solament, és va deixar sorpendre els últims cinc minuts de la primera part i els primers set de la segona, molt pronte, al primer minut de partit, és va avançar el Gandesa, en una contra que va sorpendre al Flix, però el Flix va reacionar ràpidament i va començar a fer un joc ràpid, que va destarotar el joc local i és va posar en un clar 1-4 al marcador, però a falta de cinc minuts, él Flix és va relaxar i primer en propia porta i desprès en un tir de fora l'àrea a falta de dos segons, ajustaven el marcador, a la represa, és va arrivar a empatar a cinc, i va ser aquí quant el Flix, va a tornar a dominar el joc i amplià la diferència al marcador fins al 5-8 final. Destacar per primer cop aquesta temporada l'arbitratje perfecte, què va fer passar l'àrbit desapercigut.
La propera setmana partit de la màxima al pavelló d'Ascó.
FS FLIX V-50: DEL RIO, ORIOL, RODES, CLUA, FERRAN, IVAN, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, MARTOS I REBOLLO.
GOLS: J. CASTELLVÍ (3), G. CERVELLÓ (3), D. REBOLLO (2)