7 de febr. 2010

FC BOTARELL 4 FS FLIX 5

Jordi Martos.
Resultat importantissim davant un rival directe a les plaçes d'ascens, què va posar les coses molt difícils en tot moment. Sol començar el partit Martos en una contra marcava el 0-1, desprès el Botarell va agafar el ritme de partit i va posar en molts problemes a la defensa del Flix, el Flix no sortia bé i pecava d'individualisme, fruit d'això, el Botarell va fer tres gols què van capgirar el partit i sort d'Albert Moreno, què va impedir què els locals marxessin als vestidors amb una renda més gran. A la represa el Flix és va conjurar per a no repetir els errors de la primera part i poder entrar així al partit, però en una jugada de mala sort Penti és feia en pròpia porta el 4-1, lluny de decaure, els jugadors del Flix van treure tot el què tenien i van començar a jugar com en ells és habitual, i G. Cervelló de fort xut creuat a la base del pal, escurçava diferències al marcador, i poc desprès també Gerard feia el tercer què donava ales als jugadors del Flix, però un penal molt discutit en contra va poder cambiar el signe del partit si no fos què el jugador del Botarell estavellava la pilota al travesser de la porteria de Jaume, aquest va desesperar als rivals al convertirs en un mur infranquejable, a poc del final, Martos engaltava una pilotada què seria desviada per un rival per aconseguir l'empat a quatre, el Flix voleie més i a set segons per al final, Del rio sacava ràpid i habilitava a Martos sol davant del porter rival i feia el definitiu 4-5 sense temps de reacció per al Botarell.
La setmana vinent el FS FLIX, és desplaça a la pista de la Pobla de Montornès, en partit ajornat al seu dia.
Des de aquí el FS FLIX V-50, vol donar el condol a la família i l'equip dels Patxanguerus d'Alforja per la tragica mort en accident de Oriol Odena Grau, el qual vam poder veure jugar un hora abans al mateix pavelló, on estava disputant el partit de lliga amb el seu equip.
FS FLIX V-50: DEL RIO, ORIOL,RODES, IVAN, FERRAN, PENTI, JUANCHO, ADRIÀ, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, A. MORENO I J. MARTOS
GOLS: MARTOS(3), G. CERVELLÓ (2)