14 de març 2010

INTER DE CALIT 2 FS FLIX 4

Importantíssima victòria del FS FLIX a la pista del Inter de Calit, un rival directe amb grans jugadors què no van posar les coses fàcils als jugadors Flixancos, s'enfrontaven la millor defensa del campionat (Inter) i el millor atac de la categoria (FS Flix), el partit no va decebre a ningú, i és va veure un gran partit en constans ocasions per als dos equips, en ocasions els porters i en altres les defenses, van impedir un major tanteig al marcador. S'avançava al marcador l'Inter en un contra un davant Hèctor, en què aquest no va poder fer res per evitar el primer gol de la nit, passaven els minuts i el Flix ho intentava, però el porter evitava l'empat, fins què G. Cervelló, engaltava un xut potentissim a l'escaire rival i empatava el partit per així arribar al decans. A la repressa, el Flix va sortir a per el partit en una defensa pressionant a l'home, però l'àrbit va assenyalar un penal en contra per unes discutibles mans de Rebollo què l'àrbit no va veure, però en les constans protestes dels locals va concedir, David Varona marcava el momentani dos a un on Jaume del Rio no va poder fer res per aturar el penal. El Flix va continuar a lo seu, jugava, arrivaba, però el porter i la mala sort impedien l'empat, va ser a falta de sis minuts quant el Flix empatava per obra de G. Cervelló, el Flix no és va acomformar en l'empat i va anar a buscar el partit descarada-ment, però la segona targeta groga a Rebollo, va obligar a jugar l'equip en dos homes menys durant dos minuts i obligar a fer un esforç extra per mantenir l'empat, no va ser fins a falta de tres minuts desprès d'una gran jugada d'Eric què habilitava G. Cervelló per a fer el dos a tres al marcador, temps suficient per a què el Flix fallés un doble penal, els locals pressionaven amunt intentant empatar el partit i en una contra portada per Juancho, deixava la pilota a Penti per què aquest fes un gol marca de la casa de fort xut què doblegava les mans al bon porter local, tot això a falta d'un minut, encara quedava temps per a més i l'inter disposava d'un doble penal a falta de 20" què marxaria fora. Més informacióhttp://www.interdecalit.com/
La setmana vinent un altre partit d'alçada per al títol, el de fins ara lider, Pobla de Mafumet, serà dissabte dia 20 a les 18:30 al pavelló d'esports de Flix.
FS FLIX V-50: HÈCTOR, RODES, IVAN, ERIC, FERRAN, JUAN DAVID, D. REBOLLO, PENTI, G. CERVELLÓ, J. CASTELLVÍ, J. MARTOS I JAUME DEL RIO.
GOLS: G. CERVELLÓ (3), I PENTI.