16 de maig 2010

FS FLIX 15 CFS ROQUETES 3

Amb aquest resultat i la combinació dels altres resultats, el FS FLIX, assegura l'ascens de categoria a territorial preferent, ara caldrà lluitar pel títol dissabte a les 20h. davant l'Ascó al pavelló de Flix. El partit ha tingut set minuts d'història, els què ha tardat Juancho en obrir el marcador, en cara què un minut desprès, el mateix Juancho ha desviat una pilota a pròpia porta i ha arribat l'empat visitant, d'aquí i fins al final de la primera part, vendaval local, què no ha volgut especular amb el resultat, així què Martos, Gerard Cervelló en dos ocasions, Ferran i altre cop Martos, deixaven al partit sentenciat en un sis a un per arribar al descans, un resultat què ha estat curt, ja què el porter visitant, ha estat el millor home roquetenc. La segona part ha començat igualada fins què als visitants se li han acabat les piles, i Guille, Penti, Gerard, Pere i Juancho, deixaven un clar 11-1, els del Baix Ebre marcaven el segón, però Adri contra- restava a l'atra porteria, poc desprès el Roquetenc , és marcava en propia porta el dotzè i tot seguit feia el seu definitiu tercer gol en afusellar a Tonyo a boca de canó, el partit ha acabat en un altre gol de Juancho, aquest de doble penal, i un altre de Penti en jugada personal.
La propera setmana tots al pavelló, per intentar guanyar el campionat, d'una lliga què està sent molt igualada. FELICITATS.
FS FLIX V-50: DEL RIO, PERE, IVAN, PENTI, JUANCHO, FERRAN, GUILLE, CLUA, G. CERVELLÓ, REBOLLO, MARTOS I TONYO.
GOLS: JUANCHO (3), G. CERVELLÓ (3), PENTI (2), MARTOS (2), FERRAN, GUILLE, CLUA I PERE, + UN EN (PP).