3 d’oct. 2010

PRADELL FS 1 FS FLIX 2







Primers tres punts de la temporada davant un Pradell què no assemblava gens al què vam jugar a la pre-temporada, un equip molt més competitiu i tècnic del què ens esperàvem.



La primera part va ser totalment del Flix i va poder marxar al descans en una ventat-ja de tres o quatre gols, però el porter i la fusta en tres ocasions, van evitar què el marcador és mogués.



La segona part va ser més dominada pels locals, però una bona defensa del Flix i una gran actuació de Jaume a la porteria van evitar què s'avancesin els locals, quant semblava què el partit acabaria en empat a zero, i a falta de dos minuts, va venir una combinació entre O. Busom i J. Martos i aquest últim marcava per l'escaire de la porteria dels Prioratins, i a falta d'un minut en un atac en superioritat del Pradell feien l'empat en què ara si semblava què s'acabaria el partit, és demanava temps mort per a corregir errors, el Pradell sortia en defensa pressionant a tota la pista i J. Castellví aprofitava en jugada personal per assistir a O. Busom i aquest marcar el gol de la victòria a falta de vuit segons, ja sense temps per a la reacció local, en definitiva, una victòria molt treballada fins l'últim segon i primers tres punts al sarró.



La propera setmana ens visita el Can Vicent La Pineda, en què serà el primer partit a casa.



FS FLIX V-50: DEL RIO, O.ZAMORA, GUILLE, PENTI, J. CASTELLVÍ, G. CERVELLÓ, O. BUSOM, J. MARTOS I HÈCTOR.



GOLS: 0-1 (MARTOS), 1-1 (PRADELL FS), 1-2 (O. BUSOM)