7 de nov. 2010

FS FLIX 4 NÀSTIC 4

Partit disputat al pavelló mun. de Flix, en una gran entrada, la primera part amb un major domini dels Tarragonins, què pronte és posaven amb un 0-2 al marcador, a poc del final de la primera part, Guille escurçava distàncies en un gol de murri. a la segona part, Penti empatava d'un gran xut creuat ,però el Nàstic portava la iniciativa i marcava dos gols més posant el 2-4, però el Flix despertà i pasaría a ser el dominador del partit, fruit d'això, J. Martos faria el tercer i J. Castellví el definitiu empat a quatre, el marcador s'hauria pogut moure en més ocasions, però els porters van estar els protagonistes del partit.
La setmana vinent el FS FLIX visita la pista del CFS Mont-roig.
FS FLIX V-50: HÈCTOR, ZAMORA, GUILLE, PENTI, JUANCHO, FERRAN, J. CASTELLVÍ, D. REBOLLO, O. BUSOM, MARTOS I TONYO.
GOLS: 0-1 NÀSTIC, 0-2 NÀSTIC, 1-2 GUILLE, 2-2 PENTI, 2-3 NÀSTIC, 2-4 NÀSTIC, 3-4 MARTOS, 4-4 J. CASTELLVÍ
Àrbitre: J.J Roca