14 de febr. 2011

FS FLIX 4 FS PRADELL 4

Increïble, irreal i de pelicula de terror amb final del mestre Alfred Hitchcock, ni el més pessimista hauria cregut què ha falta de vint-i-cinc segons per al final del partit el FS FLIX i amb una ventatja de dos gols i amb el domini del partit, és deixés empatar a falta de dos segons per acabar el partit, sens dubte, no és la primera vagada què al FS FLIX se li escapa el partit els últims minuts de partit, falta de concentració? preparació física?, mala sort? o simplement veiem el partit guanyat i ens deixem anar, ara no val a badar més, el descens està a tocar i ens ha costat arribar molt fins aquí com per perdre els partits als últims minuts, ens hem d'aixecar i tirar endavant.
El partit va començar en molt de respecte per als dos equips, joc lent, fins i tot un pel aburrit, al minut set els visitants enviaven la pilota al pal i Hèctor tenia bastanta feina a la porteria, però als 9' Oscar Busom enviaria la pilota a l'escaire de fort xut, i el partit s'aniria animant, Penti faria el segon en jugada al segon pal i deixava en dos a cero el marcador al descans.
A la repressa i al minut quatre el Pradell en superioritat numèrica per l'expulsiò per acumulació de targetes de Juancho faria el primer gol quant quedaven set segons per l'incorporació del quart jugador del Flix a la pista, desprès els dos porters van ser protagonistes i van evitar què és mogues el marcador fins què al minut 13 i a la sacada d'un corner, el Pradell empataria el partit, intercanvi de cops fins què Maros feia el tercer al minut 18, al minut 19 Adrià semblava sentenciar el partit, però als últims 25 segons, van ser els de l'oblit, i el Pradell amb molta fé, va empatar el partit. Destacar el debut al FS FLIX de Joan Manel Martinez ( HOMMER), de la JE FLIX. La setmana vinent, el FS FLIX te un rival difícil a la pista del Can Vicenç la Pineda.
FS FLIX V-50 : HÈCTOR, GUILLE, BUSOM, JUANCHO, ADRIÀ, PENTI, JOAN MANEL, J. CASTELLVÍ, ORIOL, REBOLLO, MARTOS I TONYO.

GOLS: 1-0 BUSOM 9', 2-0 PENTI 16', 2-1 24', 2-2 33', 3-2 MARTOS 38', 4-2 ADRIÀ 39', 4-3 40', 4-4 40'.