10 de set. 2014

FS FLIX 4 FS FRAGA 5

Quart partit de pretemporada del FS Flix.

El partit va començar amb un 0-2 molt ràpid, a favor de fraga, per culpa de diversos errors defensius i faltes de concentració en els jugadors flixancos. L'equip va saber reaccionar molt bé a aquest cop, i Robert va escurçar diferències en el marcador, per partida doble, gràcies a una bona definició en un un contra un amb el porter rival, i una rematada al segon pal acabant una contra de l'equip. Després de l'empat l'equip es va relaxar i el fraga ho va aprofitar endossant-li dos gols, amb els que deixaven al Flix bastant tocat abans del descans.
Al inici de la segona part el Flix va sortir molt més actiu i amb ganes de remuntar el partit, després d'una mala primera part, en la què només els va poder salvar una ràfega de bon joc, en la què van arribar els dos gols locals. El Flix va trigar poc en retallar distàncies gràcies al gol de Román, que va empènyer a la xarxa una rematada al segon pal, un gol que va donar ales al conjunt flixanco i els va fer creure en la remuntada, una remuntada que es va encarregar el Fraga que no es materialitzés gràcies a un gol que els posava 3-5 en el lluminós i pràcticament liquidava el partit, ja que el Flix va abaixar els braços, encara així l'esquadra blanca i vermella va retallar distàncies, a un minut per al final, gràcies a un llançament llunyà de Ferran, que després de tocar en un contrari es va colar a la porteria i va deixar el partit amb el 4-5 final.

Agrair a tots els aficionats que es van desplaçar a veure el partit.