22 de nov. 2010

FS FLIX 1 FUTSAL VALLS 7

Segurament, el pitjor partit què ha jugat el FS FLIX en molt temps, hauriem de rebuscar molt, per a veure quin va ser l'últim partit què vam perdre per aquesta diferència de gols, i caldrà analitzar en fred les causes de la derrota. Un molt mal partit en defensa i nuls en atac, regalant gols com mai s'havia fet, falta de concentració i definició, en la qual els porters visitants foren dos espectadors més del partit.
Els cinc primers minuts del partit foren determinants en què el Valls aconseguia una renta de dos gols, en dues errades defensives, un altre factor, va ser un clar penal a O. Busom, què l'àrbit incompresiblement treu fora de l'àrea, quant tothom donava per fet què havia xiulat penal, cosa què hagués cambiat segurament el partit, i a poc del final, en un altra badada defensiva, el FS VALLS feia el tercer en què s'arrivaria al descans.
A la represa més del mateix, els visitants marcaven dos gols més què feien ja inútil una hipotètica remuntada, Martos escurçava distàncies, però ja en un Flix entregat, els Vallencs feien dos gols més per arrodonir el marcador.
La propera setmana, el FS FLIX , és desplaça a la difícil pista del Mediterrani Cambrils, amb la intenció de netejar la imatge donada en l'últim partit.

FS FLIX V-50: DEL RIO, ORIOL, ZAMORA, GUILLE, JUAN DAVID, FERRAN, J. CASTELLVÍ, REBOLLO, BUSOM, MARTOS I TONYO.