29 de nov. 2010

MEDITERRANI CAMBRILS 4 FS FLIX 5

Gran partit i complert del FS FLIX, què demostra què el de la setmana passada va ser un accident, primera part dominada completament pel Flix, què va deixar un marcador curt de 0-2, ja què s'haguès pogut arribar al descans tranquilament en quatre o cinc gols de diferència, Guille i J. Castellví encarrilaven el marcador a la primera part.
A la segona el Cambrils va sortir més fort i empatava a dos, però Martos i Castellví avançaven al FS FLIX, desprès d'una petita "pajara" el Mediterrani igualava el marcador, i tot seguit J. Castellví altre cop, feia el definitiu 4-5, d'aquí fins al final, el Flix va fer una defensa perfecta i va impedir què el Mediterrani podés empatar.
La propera setmana, és jornada de descans per a tots el equips, el proper partit serà al pavelló d'esports de Flix, i en derbi comarcal, davant el CFS MÓRA D'EBRE.