31 de gen. 2011

FS FLIX 3 CD TORTOSA 4

Un molt bon partit el disputat dissabte a Flix davant un gran equip com és el CD Tortosa, partit on el FS FLIX va merèixer tenir més sort degut al gran partit disputat i un altre cop més la mala sort de cara a porta, els pals i el porter Julio van ser els culpables de no obtenir més premi, no obstant, Hèctor i Jaume, van salvar també els mobles i van evitar què el Tortosins marxessin en més gols.
El 0-1, arrivaría e una pèrdua de pilota de l'últim defensor del Flix, i Oscar en un ú contra ú al porter marcaria el primer gol, Juancho a tres minuts del descans igualaria el marcador i amb aquest resultat s'arrivaria al descans.
A la segona part, domini visitant i Samuel, Oscar a la contra i Jordiet, posaven les coses molt difícils per als Flixancos, però J. Castellví a falta de dos minuts i en una diferència de vint segons feia dos gols què donaven emoció fins al final, però no va poder ser i el marcador és va quedar en un tres a quatre favorable als del Baix Ebre.
La setmana vinent, jornada de descans i el proper partit, serà el dissabate 12 on FS FLIX, te una autentica final davant el FS PRADELL, aquesta ja si què és la nostra lliga i no és pot escapar cap punt més dels Xofars, el partit, dissabte 12 a les 18.30 al pavelló mun de Flix.

FS FLIX: HÈCTOR, J. CASTELLVÍ, REBOLLO, MARTOS, JUANCHO, ORIOL, GUILLE, ADRIÀ, FERRÀN, BUSOM, I J. DEL RIO.

CD TORTOSA: JULIO, OSCAR, SAMUEL, ALEXIS, JORDIET, CARLOS, HELIO, ALBERT I JORDI.

ÀRBITS: OLIVER MARIMON I MARTA SOTO (impecable)

gols: 0-1 OSCAR, 1-1 JUAN DAVID, descans, 1-2 SAMUEL, 1-3 OSCAR, 1-4 JORDIET, 2-4 J. CASTELLVÍ, 3-4 J. CASTELLVÍ.