24 de gen. 2011

FS MIAMI 8 FS FLIX 7

Un altre cop se'ns escapa un partit als últims minuts, a falta de quatre minuts, el FS FLIX, guanyava un partit per cinc a set, i què havia remuntat desprès d'haber anat a remolc durant tot el partit, però una mala elecció de la posició de la defensa en el últim temps mort, per a defensar la superioritat del porter jugador del Miami, i una mica de mala sort en els dos últims gols, ens ha comdenat a un altra i dolorosa derrota.
El Miami s'avançà al marcador en un dos a cero, i a poc del final, Penti de fort xut escurçava distàncies abans del descans.
A la represa, el Flix sortia endollat al partit, i molt pronte empatava el partit, van ser uns minuts bojos, i el Miami, faria dos gols més, lluny de defallir, el Flix tornaria a empatar el partit i fins a falta de quatre minuts, què el marcador era favorable al Flix amb un cinc a set, d'aquí al final el dit abans, sembla ser què al Flix li sobren els últims minuts de partit, bé per falta de concentració o falta de fons físic, en definitiva, un molt bon partit per al espectador, i mal sabor de boca per als Flixancos.
La propera setmana, un altre rival difícil, el CD TORTOSA, en derbi ebrenc, dissabte a les 18,30 al pavelló mun. de Flix.

GOLS: 1-0, 2-0, 2-1 PENTI, 2-2 MARTOS, 3-2, 4-2, 4-3 CASTELLVÍ, 4-4 JUANCHO, 5-4, 5-5 GUILLE, 5-6 CASTELLVI, 5-7, JUANCHO, 6-7, 7-7, 8-7.